Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мощен Левски продължи с победите и сухите мрежи (ВИДЕО)

0
Левски
levski.bg

Столичният гранд Левски записа трета поредна чиста победа в Първа лига, след като надигра Арда (Кърджали) с 0:3 като гост в мач от 24-ия кръг на българския шампионат.

Роналдо, който бе под въпрос преди срещата, започна като титуляр и се разписа след само шест минути игра, възползвайки се от асистенция на Уелтън. 

В 32-ата минута Ивелин Попов опита удар от дистанция към вратата, а топката се отклони от крака на Рикардиньо, който неволно се превърна в голмайстор.

Арда - Левски Пламен Андреев

В началото на второто полувреме Попов все пак имаше възможност да запише името си сред голмайсторите, след като Левски получи дузпа за нарушение на Илия Юруков срещу Рикардиньо. 

Попето вкара от бялата точка и счупи каръка на „сините“ при дузпите. В следващите минути Левски запази контрола над срещата, като изпусна да отбележи от още 1-2 добри ситуации.

Това бе трети пореден успех за „сините“, в който хората на Станимир Стоилов запазват и „суха мрежа“. Победата прати Левски на четвъртото място в класирането с 41 точки – на седем зад третия ЦСКА 1948. Арда остава осми с 35 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.