Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Моралес: Ще играем две силни контроли, взехме точка за касичката

0
Даниел Моралес
LAP.bg

Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, сподели след нулевото равенство с Пирин, че неговият тим е изпуснал две точки. Бразилският наставник все пак остана доволен от спечелената точка, но добави, че още много тренировки трябват на неговите възпитаници, за да започнат да завършват атаките си и да придобият самочувствие. Моралес разкри, че врачани ще изиграят две силни контроли в паузата.

„Нас ни притискат точки, Пирин ги притискат. Казах на разборите, че това ще ни бъде най-добрият мач. Ситуациите, които създадохме, чаках да завършим по-добре. Момчетата играха мъжки. Излизаме с вкус, че изпуснахме две точки. Няма време да съжаляваме, прибрахме 1 точка в касичката“.

„Даже и Херо вчера призна, че отборите в долното класиране, липсва самочувствие. Някой път се получават добри ситуации. Беше мач, в който създадохме много. Поне стигаме до последната ситуация. Само с още повече самочувствие и вяра, че следващата топка ще влезе“.

„Паузата не е много малка. Три седмици. Ще играем две силни контроли. Събираме по-важните отрицателни неща. Без тренировки не става. Аз съм на мнение, че ако десният крак е по-силен от левия, трябва да тренираш левия. Трябва да тренираме още“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.