50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Моралес: Искам Ботев Враца да върви нагоре

0
Даниел Моралес
Снимка: lap.bg

Бразилският специалист Даниел Моралес изрази задоволство, че ще продължи да води Ботев Враца и през следващото първенството, но в същото време осъзнава каква огромна отговорност е да си начело на този клуб. Той се надявав, че догодина врачани ще се представят по-добре в елита.

„Аз имах договор, но бе по-важно да чуя какво мислят шефовете. Те ми казаха, че са доволни и ще продължим съвместната си работа, което за мен означава повече от някакви договорни взаимоотношения. Но съм наясно, че във футбола много лесно може да се отиде от едната до другата крайност, и един треньор винаги е зависим от резултатите. За мен обаче е чест, ще водя Ботев Враца, зад който са едни отдадени фенове от Враца и цялата общественост във Враца“, каза за Nostrabet Моралес, който в момента е на почивка във Франция при дъщеря си и едномесечния си внук.

„Събирам момчетата за първа тренировка на 17 юни. Тази година почивката им бе по-кратка, а и времето за подготовка също ще е по-малко. Така че е важно да бъда внимателен, за да не допусна контузии през първите две седмици. В близките очаквам добри новини за няколко играчи, който преговарят за нови контракти с ръководството. Това са Красимир Костов, Мартин Кавдански, Даниел Генов, Момчил Цветанов, Антонио Георгиев. Засега напуснал е само Лукас Брамбила, за Браян Переа постоянно се пише, че има интерес, но не съм чул да е продаден“, допълни Моралес.

„Моето желание е да се подсилим в атака и средата на терена с български футболисти. Дано се получи и успеем да надградим, тъй като искам през новия сезон Ботев да върви нагоре. През изминалото първенство малко не ни достигна да финишираме в по-горната група, но догодина ще дадем всичко от себе си, за да сме по-напред в класирането“, завърши Даниел Моралес.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.