ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лацио не успя да пречупи Монца на „Олимпико“ (ВИДЕО + СНИМКИ)

0
Лацио - Монца
Снимка: БТА / BTA

Лацио и Монца не успяха да се победят и завършиха наравно при резултат 1:1 в среща от петия кръг на италианската Серия А. И двете попадения паднаха още през първата част, а два гола за гостите бяха отменени в хода на двубоя.


Домакините поведоха в резултата в 12-ата минута. „Орлите“ получиха право да изпълнят дузпа, след като Матия Дзакани бе задържан от Патрик Чурия, и макар нарушението да започна извън наказателното поле, съдията прецени, че трябва да посочи бялата точка. С изпълнението се зае капитанът Чиро Имобиле, който бе точен за 1:0.

Резултатът можеше да бъде изравнен само пет минути по-късно, когато Дани Мота успя да прати топката във вратата, но попадението не бе признато заради засада.

Монца все пак възстанови равенството в 36-ата минута. Чурия центрира по земя отдясно, двама играчи на гостите се разминаха с топката, но тя стигна до Роберто Галярдини, който я прати в мрежата за 1:1.

В 54-ата Лацио беше близо до втори гол, но удар на Луис Алберто се отби от левия страничен стълб.

В 76-ата минута за втори път в мача гол на гостите не бе зачетен заради засада, като този път разочарован от решението на съдиите бе Самуел Винято.

В крайна сметка победител нямаше, като Лацио остава на 15-ата позиция с едва четири точки, докато Монца е 13-и с пункт повече. В следващия кръг „римските орли“ приемат Торино, а Монца домакинства на Болоня.

Вижте кадри от равенството между Лацио и Монца:

Лацио - Монца

Лацио - МонцаЛацио - Монца

Лацио - Монца

Лацио - МонцаЛацио - МонцаЛацио - Монца

Лацио - Монца

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.