ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Монца върна Интер в реалността насред Милано

0
Интер Монца
Снимка: БТА

Дни след победата като гост над Бенфика (2:0) в Шампионската лига Интер допусна нова загуба в Серия „А“. Това се случи у дома срещу Монца с 0:1.

Българският национал Валентин Илиев не взе участие в мача за гостите. В герой за отбора на Берлускони се превърна Калдирола, отбелязал единстения гол в срещата в 78-ата минута.

Малко след попадението домакините получиха дузпа, която обаче беше отменена след намеса от ВАР.

Интер беше по-добрият отбор на терена в голяма част от сблъсъка, но така и не намери пътя към вратата на съперника. Така пети пореден мач за първенство „нерадзурите“ не успяват да постигнат победа.

По-рано днес Болоня и Милан завършиха 1:1, а Наполи и Верона също не се победиха – 0:0.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.