Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Монца спря Интер в голово зрелище

0
Интер Лаутаро Мартинес
Twitter

Монца и Интер завършиха наравно 2:2 в мач от 17-ия кръг на италианската Серия „А“. Гостите от Милано водиха в резултата до самия край и могат да съжаляват за ремито.

Матео Дармиан в 10-ата минута и даде тон за шоу е лафера на „нерадзурите“. Само минута по-късно обаче Патрик Чурия изравни.

В 22-ра минута Лаутаро Мартинес се възползва от грешка на Пабло Мари и направо 1:2, като при този резултат двата тима играха в продължение на повече от 70 минути.

В третата от даденото от съдията 5-минутно продължение автогол на Дензъл Дъмфрис оформи крайното 2:2.

По този начин Интер продължава да заема четвъртото място и остана на 3 точки от втория в класирането Ювентус, изпускайки шанса да се изравни с градския съперник Милан.

Със спечелената точка пък домакините от Монца пък се изкачиха на 14-а позиция във временното класиране и са вече 3 поредни мача без загуба. 

Видео от сблъсъка можете да откриете тук

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.