Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Монца и Сасуоло с хикс, Антов гледа от пейката

0
Монца - Сасуоло, Андреа Колпани, Педро Обианг
БТА

Тимовете на Монца и Сасуоло не се победиха и завършиха 1:1 в среща от 19-ия кръг на италианската Серия А.

На пейката през целия мач за „бианкоросите“ остана българският национален защитник Валентин Антов.

„Неровердите“, които се стремяха да избегнат 5-а поредна загуба в първенството, поведоха още в 13-ата минута. Автор на гола стана Джан Марко Ферари. Това обаче се оказа и единственият точен удар за тима от Реджо Емилия в течение на целия мач.

След гола новакът Монца заигра по-добре и след точно астрономически час игра италианският нападател Джанлука Капрари изравни. Бившият играч на Верона се разписа с мощен удар от границата на наказателното поле.

До края на мача двата отбора не успяха да отбележат нов гол и заслужено бе фиксирано равенство.

С него Монца събра 22 точки и заема 13-о място в таблицата, докато Сасуоло е на 17-о място със същия брой пунктове като позицията си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.