ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Монца измъкна хикс от Сампдория в сетния миг, Антов на пейката

0
Монца - Сампдория
Twitter.com

Отборите на Монца и Сампдория завършиха при резултат 2:2 в двубой от Серия А. Срещата бе решена дълбоко в добавеното време, когато капитанът на „бианкоросите“ Матео Песина изравни от дузпа.

За жалост на Самп, тимът остава в опасната зона, на предпоследното място с 10 точки. Зад отбора, воден от Деян Станкович е само Кремонезе с 8 пункта. Монца, за който Валентин Антов остана цял мач на пейката, е 10-и с 26 точки.

Маноло Габиадини вкара два гола за „моряците“, първият от които в 12-ата минута. Асистент за попадението бе Сам Ламерс.

Точно 20 минути по-късно Андреа Петаня изравни за отбора на Рафаеле Паладино. Юношата на Милан вкара с много мощен шут, в свой стил.

Бившият италиански национал Габиадини отново даде преднина на генуезци в 58-ата минута, като с гола изглеждаше, че трите точки ще отпътуват към града на морския фар.

В крайна сметка обаче Монца успя да изравни в 99-ата минута, когато Песина вкара дузпа за нарушение на Никола Муру.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.