Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Моци: Разликата с Аякс е голяма

0
Козмин Моци

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на отбора за Амстердам от Летище „Варна“. В четвъртък вечерта „орлите“ се изправят срещу Аякс в реванш от плейофите за груповата фаза на Лига Европа.

„Отиваме да се представим добре, да гледаме един хубав мач. Разликата с Аякс е голяма, това е топ отбор с голяма история. Заслужавахме малко повече, предвид играта през второто полувреме в Разград. Ще отидем да направим един хубав мач. Ще видим утре вечер как ще се представят момчетата. Единствено трябва да отидем и да играем, да има емоция. Ще видим какво ще спечелим от този мач“, каза Моци.

„Има оферти, за които говорим. Има интерес към нашите момчета, но има време да мислим за това. Битката за титлата ще е интересна, ще е докрай. Има много мачове. Загубихме в два от първите кръгове, но има доста мачове. Надявам се да станем шампиони“, добави шефът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.