Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Салах отказа на Ал Итихад, остава лоялен на Ливърпул

0
Мохамед Салах
Снимки: БТА / BTA

Голмайсторът на Ливърпул – Мохамед Салах, ще остане на „Анфийлд“, след като е отказал предложението на Ал-Итихад, твърди Foot Mercato. Така нападателят няма да се присъедини към саудитския клуб поне през това лято.

Както е известно, тимът от Джеда се подсили с редица европейски звезди като Карим Бензема, Н’Голо Канте и Фабиньо, но имаше желание да завърши селекцията си с привличането на египетския национал. Настоящият шампион на Саудитска Арабия предложи на 31-годишния Салах договор на стойност между 500 до 600 милиона евро за период от над три години.

Въпреки щедрото предложение на арабите, Салах е решил да остане лоялен на Ливърпул, с който има договор до лятото на 2025-а година и е отклонил офертата.

Иначе, Ал Итихад продължава да бъде активен часове преди затварянето на летния трансферен прозорец в страната по-късно в четвъртък. Според френското издание, тимът на Нуно Еспирито Санто ще се опита да осигури трансфер на италианския централен защитник на Реал Бетис – Луис Фелипе.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.