ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ММС потвърди новината за стадиона на ЦСКА

0
ЦСКА
Снимка: БТА

Nostrabet следи какво се случва след бомбастичната новина за стадиона за ЦСКА. От Министерството на младежта и спорта потвърдиха за внесените от ЦСКА над 7 милиона лева по учредяването на новото дружество с държавата.

Ето какво заявиха от министерството:

„Във връзка с постъпили журналистически въпроси, касаещи стадион „Българска Армия“, пресцентърът на Министерството на младежта и спорта съобщава:

В Агенцията по вписванията бе подадено заявление на 15 февруари 2023 година за вписване на съвместното дружество „Спортни имоти Българска Армия“ АД. Държавата чрез държавното дружество „Сердика Спортни имоти“ ЕАД е акционер с 50 процента дялово участие (28 498 000 лева) от всички акции от капитала на новото дружество. Съучредителят „Арена ЦСКА“ ЕООД е внесъл при учредяване на новото дружество 25 % от стойността на записаните от него акции или 7 124 500 лева. Пълният размер на записаните акции следва да се внесе в срок до 23 месеца от учредяването.“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.