ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Младок от Рома е четвъртият разследван за нелегални залози в Италия

0
Никола Залевски
Снимка: Twitter/IFTV

Светският журналист Фабрицио Корона публично посочи крайния защитник на Рома Никола Залевски като четвъртия играч, замесен в разрастващия се скандал със залаганията в Серия А.

Полузащитникът на Ювентус Николо Фаджоли беше обвинен първи в незаконни залагания от Корона, а преди броени часове самият атакуващ халф призна за това пред разследващите в Торино. Фаджоли предаде и телефона си в полицията.

Сандро Тонали и Николо Заниоло бяха следващите двама играчи, замесени в скандала. Полицията разпита двойката в Коверчано снощи и двамата играчи се оттеглиха от селекцията на Италия преди квалификацията за Евро 2024 срещу Малта.

Съобщава се, че Дзаниоло и Тонали са признали, че са залагали в незаконни платформи, но твърдят, че са опитвали късмета си само на покер и блекджек, не и на футбол.

Залевски е продукт на младежкия сектор на Рома и прекара две години като съотборник на Дзаниоло в първия отбор на „вълците“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.