ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Митревски: ЦСКА 1948 игра силно, а ние не сме стиковани

0
Радослав Митревски
Снимка: lap.bg

Треньорът на Пирин Благоевград Радослав Митревски коментира загубата от ЦСКА 1948 с 0:3 в мач от втория кръг на новия сезон в Първа лига.

Той отдаде поражението както на силната игра на ЦСКА 1948, така и на това, че неговият отбор все още не е стикован.

„Отдавам поражението на силната игра на противника, както и на това, че отборът все още не е стикован, защото не започнахме подготовката всички заедно. Някои играчи са на по една или две седмици тренировки“, започна Митревски.

„Надявам се след две или три седмици да покажем това, на което са способни момчетата. От тази ситуация се излиза само с победи.“

„В първия мач играхме добре, но загубихме. Във втория мач не играхме толкова добре, но се надявам скоро се поправим“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.