ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мирослава Паскова с тежка контузия в глезена

0
мирослава паскова
Снимка: lap.bg

Женският национален отбор по волейбол стартира по чудесен начин в тазгодишното издание на Лигата на нациите. Възпитаничките на Лоренцо Мичели разбиха Хърватия с 3:0 в Нагоя, но малко след това от Япония долетяха изключително неприятни новини.

Капитанът Мирослава Паскова, която изкълчи глезе в средата на третия гейм, е получила тежка контузия и операцията е неизбежна

Новината съобщи президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев. Мими бе избрана за капитан на „лъвиците“ само преди няколко дни, но сега ще трябва да се завърне в България за хирургическа интервенция на счупената кост.

Утре България излиза за втория си мач от турнира, а съперник на нашите момичета е Доминиканска република. Мачът започва в 09:00 часа българско време.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.