ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Министър Илиев: Проектът за „Армията“ е за 80-90 милиона лева

0
Българска армия
Снимка: Фейсбук

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев коментира темата със стадион „Българска армия“ в студиото на „Нова Нюз“. Той бе част от предаването „Офанзива“, в което препотвърди думите на ръководството на ЦСКА – клубът-собственик, че са предвидени 80-90 милиона лева за съоръжението в Борисовата градина.

„Държавата дава доста пари за спорт. Разбира се, те никога няма да стигат. Важно е да кажем, че това е програма за финансово подпомагане, а не за 100% обезпечаване на всички нужди. Така че аз приветствам федерациите, клубовете да търсят и други варианти за финансиране“, заяви Илиев, който допълни, че националните програми се изпълняват на 100%, но в същото време има и множество европейски такива, които засега не дават необходимите резултати и изглежда не се ползват както трябва.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.