ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Милуоки ще победи Бостън според Palms Bet

0
Нба
Снимка: БТА

Отборите на Милуоки Бъкс и Бостън Селтикс се изправят един срещу друг в мач от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. Двубоят ще се проведе в ранните часове на петък (българско време) във „Файсърв Форум“.

Букмейкърът Palms Bet вещае победа на домакините. Коефициентът за победа на „елените“ е 1.70, докато този за домакините е 2.36. Благодарение на мобилното приложение palmsbet mobile вие получавате достъп до стотици спортни събития от България и целия свят на телефона и таблета ви.

Възпитаниците на Майк Буденхоузер заемат 1-во място във временното подреждане в Източната конференция с актив от 55 успеха и 21 загуби. „Елените“ спечелиха последните си два мача, а като домакините имат 30 победи и 7 поражения. Бъкс спечелиха 7 от последните си 10 мача. Бостън спечели първата среща, а Милуоки грабна успеха във втората след продължения.

Играчите на Джо Мазула се намират на 2-ра позиция на Изток с 52 победи и 24 загуби. „Келтите“ претърпяха поражение в последния си мач, а като гости имат 24 успеха и 15 загуби. Селтикс имат 3 загуби в последните си 10 мача. „Детелините“ спечелиха три от последите си пет мача с Бъкс.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.