ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Милан само трепна, но победи в Сардиния, Аталанта също с три точки

0
Милан
Снимка: БТА

Милан продължава да се отърсва от загубата в градското дерби с Интер. В междинния шести кръг в италианската Серия А „росонерите“ победиха с 3:1 Каляри, след като направиха обрат на остров Сардиния.

„Рособлу“ тръгна добре с гол на Зито Лувумбо, но миланският колос обърна още до почивката. Точни за състава на Стефано Пиоли бяха Ноа Окафор, който отбеляза дебютния си гол и Фикайо Томори.

След почивката още един футболист на Милан отбеляза първия си гол – Рубен Лофтъс-Чийк. Англичанинът се разписа с далечен удар във вратата на Борис Радунович.

В друг двубой от кръга Аталанта победи с минималното 1:0 Верона. Единственият гол в града на Ромео и Жулиета отбеляза Тюн Коопмайнерс. Нидерландецът се разписа още в първия четвърт час на мача.

В третия двубой от Серия А игран по същото време Емполи отбеляза първия си гол за новия сезон и с него победи с 1:0 Салернитана. Попадението бе дело на изгряващата италианска звезда Томазо Балданци.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.