Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Милан предлага на Ибрахимович ръководен пост?

0
Златан Ибрахимович
БТА

Шведският ветеран Златан Ибрахимович се приближава към своето завръщане в игра. Нападателят за последно бе на терена в шампионския двубой на Милан срещу Сасуоло през май 2022 година.

Оттогава обаче Ибра премина период на възстановяване, след като реши да се подложи на операция на коляното. Златан има шанс да е готов за двубоите с Тотнъм в Шампионска лига, но е по-вероятно да не се прибързва с неговото пускане в игра.

„Гадзета дело Спорт“ пише в днешното си издание, че с оглед цялостната ситуация, от Милан са решили да предложат друго развитие на Ибрахимович – като ръководител.

„Росонерите“ желаят шведът да стане посланик на клуба по света, но в зависимост от неговите намерения, може да се преразгледа и друг вариант, в който той да има повече спортно-технически функции.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.