ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Меси се оплака: В Париж започнаха да се отнасят различно с мен

0
Лионел Меси
БТА / BTA

Футболната суперзвезда Лионел Меси призна, че е усетил различно отношение от страна на част от феновете на ПСЖ. Аржентинецът напусна Париж през това лято след двегодишен престой в клуба.

Той заяви, че в началото посрещането му е било много приятно, но след това хората са започнали да се отнасят различно с него. Все пак той заяви, че друга част са го уважавали до последно.

„Посрещането ми беше много приятно, но после хората започнаха да се отнасят различно – част от феновете на Пари Сен Жермен започнаха да ме третират различно. Не съм имал намерение да се получи този разрив с голяма част от феновете на отбора, но се случи“, каза Меси.

„Преди се е случвало с Мбапе и Неймар, и знам, че това е техният начин на действие. Аз ще си спомням всички хора, които ме уважават, както и аз винаги съм проявявал уважение от пристигането си“, добави още 7-кратният носител на „Златната топка“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.