ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лео Меси: Не знам дали ще играя на Световното през 2026-а

0
Лионел Меси
Снимка: LAP.bg

Седемкратният носител на „Златната топка“ – Лионел Меси, не е сигурен за участието си на следващото Световно първенство, което ще се проведе съвместно от САЩ, Мексико и Канада през 2026-а година. Тогава капитанът на Аржентина ще бъде на 39 години.

„Не знам дали ще стигна до там. Все още не мисля за това, защото е далеч“, заяви Меси в интервю за аржентинската медия Мигел Гарадос в интервю, излъчено в YouTube.

Засега „Бълхата“ остава съсредоточен върху турнира Копа Америка през 2024-а година, чийто домакин ще бъдат САЩ.

„След Копа Америка ще видим, ще зависи от това как ще се чувствам. Остават още три години“, сподели още той.

В интервюто си Меси отново изрази разочарованието си от това, че не е получил достатъчно признание в бившия си клуб Пари Сен Жермен, след като вдигна Световната купа в Катар. Той твърди, че е единственият от аржентинските си съотборници, %който не е получил никакво признание“ от своя клуб.

„Не беше това, което очаквах, но винаги съм казвал, че нещата се случват с причина“, каза Меси за годините си в Париж, добавяйки, че „не се е чувствал добре там“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.