Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Медведев ще вземе руския дуел с Рубльов според Inbet

0
Даниил Медведев - Себастиан Баес
Снимка: БТА / BTA

Тази вечер руснаците Даниил Медведев и Андрей Рубльов излизат в пряк сблъсък от 1/4-финалите на US Open. Съдейки по коефициентите в inbet online, Медведев би следвало да няма проблеми да вземе победата.

Въпреки това Андрей Рубльов демонстрира много високо ниво и вече се е доказал като тенисист, който може да се опълчи и на най-добрите играчи в света. В inbet app ставката за победа на Медведев е 1.37, а за победа на Рубльов – 3.20.

Залогът в мача е много голям – класиране за полуфинал. Победителят ще срещне Карлос Алкарас или Александър Зверев, които се изправят в другия четвъртфинален сблъсък.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.