Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Медиите в Дания за Лудогорец: Големи победи и големи унижения

0
Лудогорец - Берое
Снимка: LAP.bg

Медиите в Дания отразиха широко разгрома на Нордселанд над Лудогорец. Българският отбор изяде 7 гола и вкара само 1 в двубой от Лига на конференциите.

За „зелените“ от Разград това е рекордна загуба в евротурнирите, изпреварвайки тази с 0:6 от Еспаньол.

Според изданието dr.dk Лудогорец има големи победи, но и големи унижения в евротурнирите.

„Имаше много възможности да се изпробват сцени на празнуването на голове за Нордселанд, който вкара общо 7. Бенямин Нигрен вкара две от попаденията и празнува като Лео Меси“.

„С голямата победа Нордселанд взима първите си три точки у дома в групова фаза на евротурнир. Това също ги изкачва на второ място в групата“, добавя още изданието.

Медиите в скандинавската страна са изключително впечатлени от играта на Нордселанд и допълват, че подобен тонус в тима не е имало от доста време насам. С представянето си снощи Нордселанд е напомнил най-силната си форма от миналия сезон и е оставил зад гърба си колебанията от тази кампания.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.