Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мечтаният трансфер е факт: Челси привлече Мудрик

0
Михайло Мудрик
Снимка: Twitter

Михайло Мудрик премина успешно медицински прегледи преди трансфера си в Челси. Според вътрешния източник Фабрицио Романо 22-годишното крило вече е подписало договор с Челси и се очаква да бъде официално представен на „Стамфорд Бридж“ днес.

По-рано беше съобщено, че Челси ще плати 70 млн. евро + 40 млн. евро за Михайло, като украинецът ще получава 7,5 млн. евро годишно.

От Мудрик се очаква да вдигне класата на атаката на „сините“ от Лондон и да им помогне бързо да излязат от кризата. Днес Челси ще опита да спечели срещу Кристъл Палас у дома, след като в последните девет мача има само една победа и заема десето място в Премиър лийг.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.