Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мбапе няма да остава в ПСЖ, сделката с Реал е близо

0
Килиан Мбапе
Снимка: БТА / BTA

Звездата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, не планира да удължава договора си с клуба, съобщава испанското издание El Chiringuito.

Настоящото споразумение на 25-годишния французин с парижани изтича през следващото лято. Според източника, в момента Мбапе е по-близо до трансфер в Реал Мадрид, отколкото е бил миналото лято. Смята се, че сделката между нападателя и „Лос бланкос“ може да бъде сключена още в началото на 2024-а година, тъй като от 1 януари той има право да преговаря с друг клубове.

Реал Мадрид иска да вземе световния шампион с Франция от 2018-а година от дълго време насам, като дори бе изключително близо през 2022-а година, но тогава Мбапе се отметна и в последния момент реши да продължи договора си с парижани за още два сезона. Преди няколко седмици дори се писа, че „Лос меренгес“ са поставили краен срок от 15-и януари 2024-а година на нападателя да вземе решение дали иска да заиграе на „Сантиаго Бернабеу“.

През настоящия сезон капитанът на Франция е изиграл 22 мача във всички турнири за ПСЖ, вкарал е 21 гола и е направил 2 асистенции. Порталът Transfermarkt.com го оценява на 180 милиона евро.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.