Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мбапе е твърдо против да играе в Саудитска Арабия

0
Килиан Мбапе
БТА / BTA

Голмайсторът на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, няма намерение да продължи кариерата си в първенството на Саудитска Арабия. В понеделник водещите световни медии писаха, че френският шампион е приел предложение от Ал Хилал за 300 милиона евро и дори даде разрешение на клуба да преговаря с капитана на Франция.

Relevo твърди, че невероятната оферта включва 700 милиона за играча в рамките на една година, но дори и тя няма да убеди Мбапе да заиграе в азиатската страна.

Смята се, че Мбапе има договорка с Реал Мадрид, където да премине през 2024-а година като свободен агент. Той няма желание да напуска ПСЖ това лято и иска да остане до края на договора си дори да загуби една година. Парижани не искат да губят Мбапе без пари, след като платиха над 180 милиона евро за него, когато той бе играч на Монако. Независимо от това, самият играч не би отказал да седи на резервната скамейка този сезон и след това да отиде в Мадрид. От френския клуб вече заплашиха 24-годишния нападател, че няма да играе повече за Пари Сен Жермен, ако не удължи договора си.

Появиха се информации, че Челси, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Интер и Барселона са отправили запитване за Мбапе през последните два дни, като лондончани и „червените дяволи“ много бързо са се отказали от опитите си да го привлекат. Някои от тези клубове са предложили да го вземат под наем, но този вариант не устройва ПСЖ, който иска да вземе трансферна сума за него.

24-годишният футболист бе оставен извън състава на ПСЖ за предсезонното турне на тима в Япония.

Междувременно, звездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо се пошегува в социалните мрежи, като се самопредложи на Ал Хилал след рекордната оферта, публикувайки снимка в Туитър с текст: „Ал Хилал, можете да ме вземете. Приличам на Килиан Мбапе“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.