ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сагата няма край: Мбапе отново тренира с ПСЖ и вече обмисля да преподпише с клуба

0
Килиан Мбапе
Снимка: БТА / BTA

Голмайсторът на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, поднови тренировки с първия тим на парижани, съобщиха от клуба.

„След много конструктивни и положителни разговори между ПСЖ и Килиан Мбапе преди мача срещу Лориен, беше решено футболистът да бъде върнат към тренировките на първия отбор“, се казва в изявлението.

ПСЖ не успя да победи Лориен при домакинството си в първия кръг на Лига 1 в събота вечер и направи нулево равенство 0:0. В състава на шампионите не бяха нито Мбапе, нито Неймар и Марко Верати.

Досега нападателят отказваше да удължи договора си, като в същото време нямаше желание и да бъде и продаден. Поради тази причина той бе изваден от състава и пропусна предсезонната подготовка. Мбапе обаче бе забелязан на трибуните на „Парк де Пренс“, заедно с новото попълнение на парижани Усман Дембеле. Междувременно Foot Mercarto обяви новината, че Мбапе е преосмислил позицията си и е готов да преподпише с френския шампион.

Според информациите, 24-годишният футболист е готов да седне на масата за преговори с президента Насер Ал-Хелайфи. Той е заявил, че желанието му е и през този сезон да играе за ПСЖ. Очаква се двете страни да се договорят за активиране на клаузата за удължаване на контракта на играча с още 1 година.

Досега усилено се говореше, че Мбапе има договорка с Реал Мадрид. Твърдеше се, че той се е разбрал с „Лос бланкос“ да премине на „Сантиаго Бернабеу“ като свободен агент през следващото лято. Имаше шанс това да се случи още сега, но испанците отказаха да преговарят за трансфер на играча.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.