ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мбапе отказа да преподпише, ПСЖ го продава това лято

0
ПСЖ Килиан Мбапе
БТА

Килиан Мбапе е отказал да удължи договора си с шампиона на Франция Пари Сен Жермен. Нападателят има контракт до следващото лято. 

Парижани ще искат да го продадат на всякака цена, за да не го изпуснат без пари, съобщава авторитетният журналист Фабрицио Романо. За него бяха платени 180 милиона евро, но към момента никой няма да даде подобна сума. 

От зимата по регламент Мбапе официално ще може да преговаря с други отбори и да сключва предварителен договор. Според Романо в ПСЖ са останали изненадани от отказа на суперзвездата си да поднови договора. 

В клуба обаче са твърдо решени, че нд могат да си позволят той да си тръгне като свободен агент. Преди дни именно това се случи с Лионел Меси. Аржентинецът премина в Интер Маями. 

Килиан Мбапе

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.