Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мбапе, Меси, Неймар? НЕ! Голмайсторите на Лига 1 са други

0
Лионел Меси
БТА

Френският гранд Пари Сен Жермен може да притежава трима от най-добрите нападатели в света, но нито един от тях не е лидер при голмайсторите в първенството.

Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе несъмнено имат важна роля за това ПСЖ да е лидер в подреждането в Лига 1, но пък никой от тях не може да се похвали, че е с най-много попадения в първенството.

След 23 кръга в Лига 1 лидерите при голмайсторите са двама – Уисам Бен Йедер от Монако и Фоларин Балогун от Рен. Двамата имат по 14 отбелязани гола. 

Мбапе е трети в класацията с 13 гола, колкото има и Александър Лаказет от Олимпик Лион. Неймар и Меси пък са съответно с 12 и 10 гола.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.