ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Матиас Фаетон пристигна в София

0
Матиас Фаетон
Снимка: Instagram

Новото попълнение на ЦСКА Матиас Фаетон дойде в София. В Инстаграм профила си от червения клуб качиха снимки от пристигането на национала на Гваделупа. Армейците платиха за централния нападател около 1,5 милиона евро на френския Гренобъл.

Матиас Фаетон

От Фаетон се очаква да поведе мощно атаката на „червените“ и да се превърне в най-успешния чужд играч на този пост в ЦСКА през последните години. Преди него на върха на атаката на ЦСКА следа оставиха Фернандо Каранга, Али Соу и Дюкенс Назон, който всеки момент ще бъде продаден.

Матиас Фаетон

За Каранга и Соу ЦСКА получи огромни за родните стандарти суми и бе на голяма печалба от трансферите, а същото ще се отнася скоро и за Назон.

Любопитно ще бъде да се види дали един ден ЦСКА ще продаде Фаетон за повече пари, отколкото плати за правата му.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.