Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Националите с първа тренировка, нападател напусна лагера заради контузия (СНИМКИ)

0
Тренировка на националния отбор по футбол
Снимка: LAP.bg

Нападателят на Спарта Прага Мартин Минчев напусна лагера на мъжкия национален отбор преди приятелския двубой с Иран (7 септември) и европейската квалификация срещу Черна гора (10 септември).

Причината е мускулна травма на крака, която няма да му позволи да вземе участие в предстоящите мачове. Шампионът на Чехия вече е освободен от лагера, клубният му отбор е информиран да го чака на летището в Прага и какво лечение трябва да му бъде предписано. На този етап негов заместник няма да бъде повикан.

Защитникът на Специя Петко Христов също е с контузия и няма как да играе. Вратарят Светослав Вуцов също не е в най-доброто си състояние и едва преди дни започна да пази за втория отбор на Славия. С травма е и крилото на Левски – Марин Петков, който вкара гола за националния тим при гостуването на Литва. В състава пък не бе повикан полузащитникът Филип Кръстев, който премина в американския Лос Анджелис ФК.

Иначе националният тим на България направи днес първа тренировка под проливния дъжд на базата в Бояна. Тимът ще се готви на терените на централата, а ден преди мача с Иран ще пътува за Пловдив.

Вижте кадри от заниманието на националите в понеделник:

Тренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футболГеорги Иванов-ГонзоГеорги Иванов-ГонзоГеорги Иванов-ГонзоТренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футбол

Тренировка на националния отбор по футболТренировка на националния отбор по футбол

Тренировка на националния отбор по футбол

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.