Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мартин Георгиев се завръща в игра за Славия

0
Мартин Георгиев
Снимка: Facebook

Младежкият национал и централен защитник на Славия – Мартин Георгиев, ще се завърне в игра за „белите“, след като не успя да се пробие в юношеския отбор на Барселона. Той със сигурност ще вземе участие в контролната среща с израелския Секция Нес Циона, която ще се проведе в петък от 11:00 часа на стадиона в „Овча купел“, с която „белите“ ще запълнят празнотата, оставена след отложения мач с Лудогорец.

Мартин Георгиев не участваше в първите два мача на Славия срещу Етър и Ботев Враца, както и в последните контролни срещи, тъй като е изостанал сериозно с подготовката си. Въпреки това, предстоящата среща с израелския отбор представлява възможност за него да се върне във форма.

От друга страна, вратарят Светослав Вуцов все още остава извън строя, след като претърпя операция в края на предишния сезон. Той пропусна цялата лятна подготовка, но в клуба се надяват, че стражът ще може да започне леки занимания в средата на месец август.

Светослав Вуцов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.