ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Марсилия скъси дистанцията спрямо ПСЖ

0
тулуза олимпик марсилия
Twitter

След като за няколко часа Пари Сен Жермен бе едноличен лидер във френското първенство с 8 точки преднина пред втория Олимпик Марсилия, „фокейците“ успяха да стопят разликата до само 5 пункта. Играчите на Игор Тудор спечелиха визитата си на Тулуза с 3:2 в последен мач от 24-ти кръг на Лига 1.

Домакините поведоха още в самото начало на двубоя, който се проведе на ст. „Мюнисипал“ в Тулуза. Точен за „виолетовеите“ бе Тайс Далинга, а до края на първата част повече голове нямаше. Началото на второто полувреме беше изцяло за гостите, които направиха пълен обрат за по-малко от 15 минути. Чансел Мбемба изравни в 52′, а Ченгиз Юндер вкара второ попадение за Олимпик в 59′. Нуно Таварес приключи интригата в мача в 79′ с третия гол за гостите. Възпитаниците на Филип Монтанйе вкараха втори гол в 87′, но нямаха сили за повече.

Така Олимпик заема второ място с 52 точки, докато Тулуза е на 11-а позиция с 32 пункта.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.