Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мариян Петков за Nostrabet: Видях Димов да блъска по ринга, мина през съдиите

1
Мариян Петков кикбокс
Снимка: Радио Шумен

Един от най-талантливите ни кикбоксьори – Мариян Петков, коментира финала на изминалото Държавно първенство за читателите на Nostrabet. Асът на Шуменска крепост отстъпи на Али Юзеир, а цялата надпревара беше съпътствана от странни решения и стечения на събитията, след които неговият клуб Шуменска крепост изненадващо остана на второ място у нас.

Отборен шампион стана Вокил на президента на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай – Галин Димов, който имаше дейно участие във въпросния финал. На видео клип се вижда ясно как блъска по ринга и крещи, след което отива при съдиите.

„Държавното първенство в Шумен е най-силният турнир в България в стил „лоу кик“! За да спечеля финала, не ми достигнаха точките на съдийте“, започна Петков.

„Не показах най-доброто от себе си на финала, но умората от сваляне на килограми и предишните два мача в един ден, от който единия отново срещу Вокил, другия срещу представител от спортен клуб Friends, дадоха своето негативно влияние. Когато гледаш свои близки хора да дават сърце и душа на ринга, да смачкват противниците си и накрая противникът да получава 2:1 съдийски гласа в негова полза… това е доста голям негативен фактор“, категоричен е Мариян, а междувременно видеоклипът мистериозно е изтрит минути след публикуването на нашата статия…

„Видях, докато бях на ринга, как Галин Димов мина през съдийската маса и започна да блъска по ринга и мисля, че викаше по съдията, за да спре мача. Ще оставя всеки сам да си прецени за какво е блъскал“, отсече Мариян, който е настоящ световен шампион за юноши старша възраст и у когото остана горчилката от действията на роден ръководител.

„Останахме втори да, но всеки знае, че от Шумен започва България!“, не се повлия от случилото се родната звезда в кикбокса.

„Следващото състезание ще е в Нова Загора април месец и за там ще бъдем подготвени на максимум. Ще покажем какво сме подготивили, когато му дойде времето! Искам да кажа на всички – каквото си посееш, това ще си пожънеш“, завърш топ боецът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Един коментар
Коментирай
  1. Petur Ivanov
    Мача е в страницата на спортен клуб Вокил, отворете и преценете кой печели. На клипа също се вижда че господин Димов блъска по ринга понеже таймера спря и всични съдии крещят също