Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Юнайтед и Ювентус стигнаха четвъртфинал в Лига Европа

0
Триумф
Снимка: Twitter

Отборите на Манчестър Юнайтед и Ювентус очаквано се класираха за четвъртфиналите в Лига Европа, след като надделяха над своите опоненти и във вторите мачове.

Юнайтед спечели като гост над Бетис с 1:0 в Испания след гол на Маркъс Рашфорд в 56-ата минута, а Юве на Масимилиано Алегри победи с 2:0 Фрайбург в Германия. Резултатът в полза на „бианконерите“ откри Душан Влахович от дузпа в 45-ата минута, след като Гулде игра с ръка и бе изгонен с втори жълт картон. С 10 души домакините не можаха да окажат съпротива и в добавеното време от 5 минути Федерико Киеза оформи крайния резултат след пас на Андре Рабио.

Напред продължава и Севиля, въпреки загубата от Фенербахче с 0:1 в Истанбул, дошла след попадение на Енер Валенсия в 41-вата минута от дузпа. Испанците обаче биха в първия двубой с 2:0 и накрая ликуваха.

Фейенорд разби Шахтьор Донецк със 7:1 и също е на четвъртфинал.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.