ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Юнайтед уреди силен трансфер за бъдещето

0
Ерик тен Хаг
Снимка: Twitter

Английският гранд Манчестър Юнайтед привлича младия нападател на Кардиф Сити – Габриеле Бианчери, съобщи трансферното гуру Фабрицио Романо.

Роденият през 2006 година футболист ще подпише четиригодишен професионален договор с „червените дяволи“, като всички параметри по контракта вече са изяснени.

Чака се единствено одобрението и на ФИФА, преди сделката да бъде окончателно финализирана. Бианчери, който през есента ще навърши 17, се очаква да се присъедини към школата на „червените“.

Трансферът може да бъде определен като „ход за бъдещето“, тъй като през тази година той едва ли ще бъде въвлечен в мъжкия отбор на Юнайтед.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.