ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Юнайтед твърд фаворит на Уинбет срещу Бетис

0
Манчестър Юнайтед
БТА

Манчестър Юнайтед приема Реал Бетис в осминафиналчен мач от турнира Лига Европа. „Червените дяволи“ трябва да се изправят срещу един от най-катастрофалните си резултати в историята – 0:7 от Ливърпул миналата неделя.

Всички в лагера на Юнайтед са настроени да опитат поне честично да се реваншират на феновете за огромния срам. От българския букмейкър winbet bg са категорични в определянето на шансовете и коефициентът за „единица“ е едва 1.40. Равенството е оценено на 5.00, а изненадваща победа на испанците би изплатила залозите по 8.00.

В миналия кръг Манчестър Юнайтед се справи с далеч по-класен иберийски съперник – Барселона. Сега задачата изглежда доста по-лесно, защото вместо лидер в Ла Лига срещу себе си Ерик тен Хаг има петия в класирането. 

За Бетис дори минимална загуба би изглеждало като добър турнирен резултат с оглед очертаващия се тежък реванш на собствен терен. 

Коефициентите са актуални към 8.3.2023 година!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.