ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Юнайтед не се затрудни с Рединг във ФА Къп

0
манчестър юнайтед
Снимка: БТА

Манчестър Юнайтед се класира за осминафиналите в турнира за ФА Къп след убедителна победа с 3:1 над гостуващия тим на Рединг. Възпитаниците на Ерик тен Хааг изиграха много солиден мач и напълно заслужено продължават напред.

„Червените дяволи“ вкараха гол в 35-ата минута чрез Маркъс Рашфорд, но попадението на английския национал бе отменено заради засада. Началото на второто полувреме бе ударно за домакините, тъй като Каземиро вкара два гола в 54-ата и 58-ата минути след асистенции на Антони и Фред. В рамките на пет минути бившият нападател на Ливърпул – Анди Керъл, си изкара два жълти картона и остави гостите с 10 човека. Юнайтд не се нуждаеше от много време, за да се възползва от предимството си и вкара трети гол в 66-ата минута чрез Фред, който завърши подаване на Бруно Фернандеш. Почетното попадение за Рединг отбеляза сенегалеца Амаду Салиф Мбенге в 72-ата минута.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.