50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Юнайтед ще триумфира срещу Севиля, казва Sportingwin

0
Манчестър Юнайтед - Севиля
БТА / BTA

Севиля приема Манчестър Юнайтед на „Рамон Санчес Писхуан“ в среща-реванш от Лига Европа. Двубоят е от четвъртфиналната фаза на втория по-сила турнир и започва в 22:00 в четвъртък вечер.

Андалусийците въобще не се представиха добре и без реално голово положение отбелязаха 2 гола на „Олд Трафорд“. Точно затова от букмейкъра Спортингуин дават предимство на „червените дяволи“ с коефициент за 2-ка 2.05. Домакински успех е 3.60, докато равенството се котира на 3.69. Може да се възползвате от бонусите в sportingwin и да заложите на този интригуващ двубой.

Севиля изобщо не се представя добре в Ла Лига, ала в любимия на „рохибланкос“ турнир – Лига Европа, представянето определено е добро. Юнайтед се движи трети във Висшата лига и вероятно съвсем скоро ще си гарантира и на теория място в Шампионска лига догодина.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.