Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Сити и РБ Лайпциг взеха последните си мачове в групата

0
Манчестър Сити
Снимка: БТА

Манчестър Сити победи за шести път в шест мача от груповата фаза на Шампионска лига. „Гражданите“ надвиха с 3:2 сръбския първенец Цървена звезда в Белград.

20-годишният дебютант Мика Хамилтън откри в 19-ата минута, когато размина играч в червено и бяло и със силен удар под гредата направи 1:0.

Оскар Боб покачи на 2:0 през втората част, когато с отмерен удар в далечния ъгъл матира стража на Звезда. Малко след това ин-бом Хван върна един гол.

Пет минути преди края Калвин Филипс отбеляза от дузпа, за да направи 3:1.

Нещата изглеждаха безоблачни за Сити в сръбската столица, преди Александър Катай да намали още веднъж за 3:2.

В другия двубой от групата РБ Лайпциг надви с 2:1 Йънг Бойс. За „червените бикове“ мачът бе без особено голямо значение, тъй като и те са с гарантирано място на 1/8-финалите, макар и като втори в групата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.