Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet смята, че Манчестър Сити ще продължи възхода си и срещу Нюкасъл

0
Манчестър Сити - Нотингам Форест
Снимка: БТА / BTA

В английската Висша лига предстои да се изиграят мачовете от 21-ия кръг, който обаче ще бъде малко по-особен. Срещите няма да се играят в един уикенд, както обичайно, а в два. Това е т.нар. зимна пауза в първенството, като всеки отбор получава по една седмица допълнителна почивка по този начин.

В събота, 13 януари, от 19:30 часа един срещу друг ще се изправят Нюкасъл Юнайтед и Манчестър Сити, които в последните сезони правят страхотни мачове помежду си. Букмейкърът Palms Bet дава предимство на „гражданите“ за победа с коефициент от 1.58, докато този за „свраките“ е от 5.33. Ставката за равенство е определена на 4.50. Нюкасъл няма победа в последните си три мача в шампионата, което ги смъкна до деветата позиция, на 11 точки от Ман Сити, който пък отново навлиза във форма след кратък период на слаби резултати и вече е в серия от четири мача без загуба и два поредни успеха в първенството. „Небесно-сините“ са само на пет точки от първия Ливърпул, а имат и мач в запас.

По-рано през кампанията двата отбора вече се срещнаха на два пъти – през август Сити надделя с 1:0 във Висшата лига, но в края на септември Нюкасъл взе реванш и отстрани отбора на Хосеп Гуардиола от турнира за Карабао Къп. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. Статистиката обаче е красноречива – в последните 20 двубоя между двата тима във всички турнири „гражданите“ са записали общо 14 победи и едва три загуби, като още толкова са завършили наравно.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.