ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Майорка подсигури оставането си в елита след домакински успех

0
майорка

Отборът на Майорка постигна 13-а победа през настоящата кампоания в Ла Лига. Играчите на Хавиер Агире победиха гостуващия тим на Валенсия с 1:0 в мач от 36-и кръг на испанското първенство и по този начин си гарантираха мястото в елитната дивизия и за следващия сезон. Единственото попадение в мача бе дело на Ведат Мурики, който бе точен в 64′.

„Пиратите“ постигнаха втора победа през сезона над „прилепите“ и се изкачиха до 11-о място във временното класиране с 47 точки. Валенсия е с две позиции по-надолу в таблицата с актив от 40 точки, като възпитаниците на Рубен Бараха са само на дветочки от зоната на изпадащите, а до края на сезона остават два мача.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.