Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Макрецкис отказа на Ботев, стяга куфарите за Левски

0
Чебраил Макрецкис, Атанас илиев
LAP.bg

Бъдещето на звездата на Пирин – Чебрайлс Макрецкис, е решено. Футболистът ще продължи кариерата си в Левски.

Той ще се присъедини към вековниците без трансферна сума. Можеше да го направи и тази зима заради две неплатени заплати, но остана верен на сегашните си работодатели и ще изълни своя контракт до лятото.

Макрецкис е отказал на пловдивските грандове Ботев и Локомотив. Офертата на „жълто-черните“ е била по-добра финансово, но той е пожелал да играе в Европа. Счита трансфера в Левски за имиджов.

Роденият в Германия в семейството на латвийка и мароканец Чебрайлс, се надява да запише добри игри в столичния гранд и така да привлече вниманието на силен отбор от Западна Европа.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.