ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мач за историята! Ерол Спенс и Терънс Кроуфърд се разбраха

0
ерол спенс терънс кроуфърд

Един от най-чаканите и вълнуващи мачове в професионалния бокс за последните 5 години най-накрая ще се превръне в реалност!

Световните шампиони в полусредна категория – Ерол Спенс-младши и Терънс Кроуфърд, ще премерят сили на 29-и юли в Лас Вегас, САЩ. Победителят от битката ще си тръгне от „меката на хазарта“ като първия абсолютен шампион в дивизията в ерата на 4-те световни титли.

33-годишният Спенс държи поясите на WBA, IBF и WBC, докато 35-годишният Кроуфърд е кралят на WBO. Освен своите титли, двамата ще заложат на линия и нулата в графата загуби, тъй като са непобедени до този момент в професионалните си кариери.

За мач между най-добрите американски боксьори се говори от 4-5 години, но той така и не се осъществяваше заради разногласия между двата щаба. В договора за мача е заложена клауза за реванш, която може да бъде активирана от загубилия до 30 дни след мача, а втората среща трябва да се проведе не по-късно от 31.12.2023 г.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.