ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Любо Пенев отворен за оферти за работа от други клубове

0
Любослав Пенев
Снимка: LAP.bg

Треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев няма да остане в клуба след края на есенния дял, пише „Тема Спорт“. Пенев е решил, че ще потърси друго кариерно развитие, като е отворен за предложения от други клубове.

След смяната на градоначалника в Пазарджик стана ясно, че бюджетът за Хебър ще бъде намален. Това е и една от причините пред Любослав Пенев да потърси работа в друг клуб.

За Хебър остават три мача до края на сезона – срещу отборите на ЦСКА 1948, Левски и Ботев Пловдив. След това Пенев се очаква да напусне клуба и да се насочи към ново предизвикателство.

На този етап не е ясно дали Любослав Пенев ще получи предложение за работа от друг клуб от елита на България, или пък ще се насочи към работа в чужбина.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.