Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Люти испански дербита в неделната програма на Ла Лига

0
Алваро Мората, Марио Ермосо, Атлетико Мадрид - Алавес
Снимка: БТА

Неделната програма на Ла Лига ни предлага четири любопитни сблъсъка. Лидерът в класирането преди кръга Жирона, отборът в топ форма Валенсия, коравите баски от Атлетик Билбао и „дюшекчиите“ на Диего Симеоне са част от цветната палитра във втората половина от кръга на реномираната лига.

Предлагаме ви актуални коефициенти за сблъсъците от водещия букмейкър Betano.

Селта Виго – Жирона

Начало на неделния ден дава хитът на сезона с гостуване във Виго. Каталунците трябва да се реваншират на своите фенове след отпадането от турнира за Купата на краля – 2:3 при гостуването на Майорка в сряда. Ден преди това същата съдба споходи Селта при поражението от Реал Сосиедад у дома с 1:2.

Жирона е лидер във временното класиране с 52 точки и 1 пред втория Реал, който обаче има мач по-малко. Букмейкърските къщи обаче не дават големи шансове на каталунската сензация. Дори днес в гостуването на 16-е Селта коефициентът за Жирона е 2.45 в Betano. Равенството е оценено на 3.40, а ставката за домакински успех е 2.90.

Кадис – Атлетик Билбао

Баските влизат в отлично настроение в мача, след като отстраниха Барселона (4:2) след продължения и ще играят полуфинал за Купата на краля. Братята Иняки и Нико Уилямс са на гребена на вълната. Дуото влезе в заглавията през седмицата с двете попадения в допълнителните 30 минути на сблъсъка.

В предишния кръг Атлетик Билбао загуби от Валенсия (0:1) и така прекъсна впечатляващата си победна серия. Въпреки това, отборът отново е категоричен фаворит със ставка 1.70 за успех над „пиратите“. Кадис пък нареди три поредни поражения и се намира в зоната на изпадащите на точка зад 16-ия Севиля.

Betano дава 5.75 за победа на Кадис, докато ремито е на стойност 3.40.

Севиля – Осасуна

Плавно преминахме и към мача на андалусийци, чиито сезон е пълен провал. В съботния ден се открива чудесна възможност за тях да прекъснат серията от четири последователни загуби за първенство. По-рано през сезона двата отбора завършиха наравно 0:0.

Осасуна се намира в „златната среда“ и ще запази елитния си статут. Отпадането от Купата обаче остави горчилка сред феновете, защото отборът имаше сили да продължи по-напред в надпреварата. Betano дава отличен коефициент за Севиля в размер на 2.05

Ремито е оценено на 3.40 от водещата световна букмейкърска къща. На свой ред пък успехът на Осасуна също представлява интерес със стойността си 3.60.

Атлетико Мадрид – Валенсия

„Дюшечкиите“ в последно време избягаха от стереотипа на прагматичен отбор на Чоло Симеоне. Головите зрелища с Реал Мадрид, Луго и Жирона бяха страхотна реклама на испанския футбол. Сега в столицата пристига Валенсия, който победи днешния си съперник с 3:0 по-рано през сезона.

Атлетико е с 41 точки на четвърта позиция, но толкова има и петият Атлетик Билбао. Трите точки са много важни в битката за място в Шампионска лига през следващия сезон, но „прилепите“ са с четири поредни успеха и формата им буди страхопочитание. Атлетико е с коефициент 1.55 за победа в Betano. Равенстото пък би умножило залозите по 4.00, а тези за гостите по 6.00.

Неделната програма в испанската Ла Лига:

15:00| Селта Виго – Жирона

17:15| Кадис – Атлетик Билбао

19:30| Севиля – Осасуна

22:00| Атлетико Мадрид – Валенсия

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.