50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лукас Петков смени тимовете в Германия

0
Лукас Петков
Twitter.com

Полузащитникът с български корени Лукас Петков официално премина от елитния германски Аугсбург в тима от Втора Бундеслига Гройтер Фюрт.

Петков подписа с „детелините“ под наем до края на този сезон и ще носи №16 в новия си тим.

22-годишният халф има 7 мача през настоящата кампания в елита на Германия. Играл е и за Купата на Германия. Миналата година Петков взе участие в 37 мача за Верл в Трета Бундеслига, в които отбеляза 5 гола.

„Искам да играя редовно и мисля, че във Фюрт младите играчи имат тази възможност. Реших да предприема тази стъпка след разговори с ръководството, в които ме убедиха, че ще се впиша добре. Бих искал да помогна за един добър втори полусезон“, заяви Петков след трансфера.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.