Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец попари Фенербахче и отново блести ярко в Европа

0
Лудогорец Фенербахче
Снимка: LAP.bg

Лудогорец победи Фенербахче с 2:0 в мач от четвъртия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Важният сблъсък от група Н на „Хювефарма Арена“ в Разград предложи много динамика и интрига до последно.

Българският шампион поведе чрез топовен изстрел на лидера си Якуб Пьотровски в 17-ата минута. Той матира звездата от Катар 2022 Доминик Ливакович, който просто изгледа пътя на топката и я извади от мрежата си. В самия край на срещата пък гол на Руан Секо донесе престижната победа на разградчани.

Истанбулският гранд владееше повече топката, но се затрудняваше да създава положения пред вратата на Лудогорец. През второто полувреме беше най-чистата ситуация за гол, когато Мичши Бачшуай удари българската греда. 

Така те се възползваха от грешката на Нордселанд, който завърши 1:1 у дома срещу Спартак Търнава в другия мач от групата и интригата се завързва сериозно. На 30 ноември българският отбор ще гостуваа на Спартак в Търнава, а Фенербахче домакинства на датския Нордселанд.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.