Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец започва втора фаза на европохода си

0
Лудогорец
LAP.bg

Лудогорец вече е във втори кръг на Шампионска лига. Тази вечер разградският тим приема словенския шампион Олимпия Любляна в първи мач от II кръг на квалификациите в Турнира на богатите.

Срещата на „Хювефарма Арена“ стартира в 21:45 часа и ще бъде предавана пряко по „Диема Спорт 3“.

Отборът на Ивайло Петев изглежда набира инерция и е считан за фаворит срещу „драконите“ от словенската столица.

„Зелените“ лъкатушиха сериозно в първите си 4 мача от кампанията. Първите два бяха загубени от далеч по-скромните Балкани и Крумовград, но следващите два бяха победи с разгром. Единият успех дойде отново срещу косоварите, за да бъдат елиминирани с общ резултата 4:2, а другият бе в шампионата с 5:0 над Етър за първи три точки.

Лудогорец

Олимпия също има колебания в своите двубои. В шампионата столичният гранд стартира със загуба с 1:2 от Копер като гост, но пък в първи кръг на пресявките в Шампионска лига записа две победи с по 2:1 над Валмиера и съответно го елиминира.

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев заяви на брифинга си преди мача с Олимпия, че Квадво Дуа е готов да започне от първата минута. Специалистът, известен с прякора Кмета, отказа да коментира сигурния транфер на Ноа Сонко Сундберг, който ще акостира в Делиормана за близо половин милион евро от Левски.

Ивайло Петев

Петев заяви, че началният час на двубоя не го притеснява въпреки топлото време, защото температурата е еднаква и за Лудогорец, и за Олимпия.

Победителят от Лудогорец – Олимпия Любляна ще се изправи срещу победителя от Галатасарай – Жалгири. Вчера „джим-бом“ и литовците завършиха 2:2 в прибалтийската страна.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.