ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец взима играч на Партизани за заместник на Каули

0
Ариналдо Рапай
Официален сайт на Партизани

Лудогорец работи по финализирането на трансфера на албанеца Ариналдо Рапай. В момента 21-годишният талант играе за Партизани Тирана и трябва да бъде взет за заместник на напуснали Каули Оливейра.

Пазарната му оценка в авторитетния сайт „Transfermarkt“ е 400 хиляди евро, което на пръв поглед е значително под 2,5-е за доскорошната звезда на разградчани. Рапай изигра 50 мача за настоящи си отбор в местното първенство, като има 7 гола.

Според информация от Норвегия за подписа му се бори и норвежкият Валеренга. Договорът на 21-годишния халф с Партизани е до юни 2025 година и ще трябва да бъде платена трансферна сума за него. 

Както е известно, Лудогорец продаде Каули на Баия за 2,3 милиона евро. Той беше много важен играч и трудно ще бъде заменен. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.