ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец отново ще атакува капитана на Левски през зимата

0
Левски
Снимка: LAP.bg

Българският шампион Лудогорец отново се е насочил към Левски и ще се опита да привлече един от основните играчи на „сините“. Става дума за един от капитаните на отбора – Андриан Краев.

Уловката обаче е, че „орлите“ ще отправят оферта чак през зимата, която ще бъде занижена, тъй като халфът ще навлезе в последните шест месеца от договора си със столичани, пише „Тема Спорт“. Естествено, първа обаче Краев трябва да бъде още в Левски, тъй като има сериозен интерес към него и не е изключено да бъде продаден в последните дни на летния трансферен прозорец.

Левски - Шкупи

Настоящият контракт на 24-годишния национал изтича в края на сезона. От „Герена“ му отправиха предложение за нов, но все още той не е дал своето съгласие. Ако не се стигне до споразумение, Левски е застрашен да изпусне Краев без пари през лятото. Още от 1 януари следващата година дефанзивният полузащитник ще може свободно да води разговори с други клубове и дори да подпише предварителен договор с който избере.

По-рано през лятото на „Хювефарма Арена“ акостира друг основен играч на „сините“ – централният защитник Ноа Сонко Сундберг.

Ноа Сонко Сундберг
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.